Villa Vesta: juridisch advies rond erfrecht
met een persoonlijke touch

Natasja Vermeulen: juridische duizendpoot

Villa Vesta is het geesteskind van Natasja Vermeulen. In Villa Vesta bundelt zij jarenlange kennis en ervaring tot een unieke dienstverlening. Natasja Vermeulen is notarieel jurist, gespecialiseerd in erfrecht, legaten en testamenten. Ze werkt als freelancer voor verschillende notarissen en werkt ook nauw samen met enkele begrafenisondernemers. Voor Kom op tegen Kanker zet ze zich in voor de dienst Legaten.

Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in adviseren en begeleiden van nabestaanden rond het erfrecht. Zij helpt jou ook met successieplanning, zoals bijvoorbeeld bij het opstellen van jouw testament. Natasja is bovendien erkend makelaar met BIV-nummer en begeleidt nabestaanden die de woning van de overledene willen verkopen.

Persoonlijke, warme service bij jou thuis

Alles gebeurt in jouw eigen vertrouwde omgeving. We gaan voor een warme en persoonlijke aanpak, bij je thuis waar je alle documenten bij de hand hebt. We werken discreet en adviseren nabestaanden in een duidelijke, begripvolle taal. Samen overlopen we in alle sereniteit de formaliteiten en werken de administratieve en juridische verplichtingen uit.

Juridische bijstand zonder
notariskosten

Een bezoek aan de notaris is niet meer nodig.. Villa Vesta hanteert een vaste prijs en dat komt zo voordeliger uit. We bieden een heel uitgebreide service aan en antwoorden op al jouw vragen rond erfrecht, successieplanning en immo.

Beroepsgeheim als basis voor een vertrouwensrelatie

Alles wat gezegd wordt tijdens ons gesprek en alle documenten die we gebruiken zijn beschermd door beroepsgeheim. We leggen heel wat persoonlijke documenten van de overledene op tafel. Dat gebeurt in alle vertrouwen.

Een luisterend oor

We zijn een luisterend oor. We helpen graag mensen die door deze moeilijke periode gaan door hen administratief en juridisch bij te staan. Heb je nood aan een rouwtherapeut? Wij vinden emotionele ondersteuning minstens even belangrijk en verwijzen jou graag door naar iemand die jou door het rouwproces helpt.

Voor al jouw vragen rond erfrecht, successieplanning en immo:

Bel +32 478 23 37 51
Of mail ons